Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Zárt udvaron, ingyenes parkolóhely,
minden apartmanhoz külön!
Ingyenes, szélessávú internet,
jó minőségű WiFi hálózat.
Egyedi hőfokszabályozó
minden apartmanhoz!
Nagyon közel a fürdőhöz!
Tiszta, modern apartmanház
nagyon kedvező árakon!

Gyógyfürdő

2002-ben a Széchenyi Terv támogatásával újult meg, vált igazán modernné a hajdúszoboszlói gyógyfürdő.

A földszinten három orvosi rendelő, több kezelőhelyiség, gyógytornaterem, valamint tangentor kezelőhelyiségek állnak a gyógyulni vágyók rendelkezésére. Az emeleten masszírozók, kezelőhelyiségek, tágas pihenőhelyek járulnak a jó közérzet kialakításához.

Több ezer embernek segít a gyógyulásban az itteni kiemelkedő minőségű termálvíz a ráépülű gyógyító szolgáltatásokkal együtt. A jódos, brómos, nátrium-kloridos gyógyvíz kiválóan alkalmas reumatikus problémák gyógyítására. Az idült mozgásszervi betegek esetében az orvosi előírásokat betartók több mint 90 százalékánál mutatkozik javulás.


A fürdőkúra hatására ekcéma, pikkelysömör és más, idegi vagy bőrgyógyászati problémák is enyhülnek. Ortopédiai műtétek után utókezelésre sokan érkeznek a gyógyfürdőbe. Agyvérzések utáni állapot, Heine-medin kór kapcsán kialakult bénulás, idült idegfájdalmak, ideggyulladások esetén is jó hatású a termálvíz.

Nőgyógyászati gyulladások is kezelhetők a hajdúszoboszlói gyógyvízzel. Több esetben meddő nők kétszer-háromszor megismételt kúra után fogamzásról számoltak be. Ez azzal magyarázható, hogy a vízben oldott ösztrogén is található. Azok, akik esetlegesen nem bíznak a természet nyújtotta gyógyulási lehetőségekben, valószínűleg megváltoztatják a véleményüket, ha a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő vizét kipróbálják.

 

 

View the embedded image gallery online at:
http://sovaapartman.hu/index.php/gyogyfurdo#sigProId5cbc2b7144

 

 

 

 

[Forrás: http://www.hungarospa.hu]