Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Zárt udvaron, ingyenes parkolóhely,
minden apartmanhoz külön!
Ingyenes, szélessávú internet,
jó minőségű WiFi hálózat.
Egyedi hőfokszabályozó
minden apartmanhoz!
Nagyon közel a fürdőhöz!
Tiszta, modern apartmanház
nagyon kedvező árakon!

Aqua Palace

Az Aqua-Palace  vízipalota 15.000m2-en egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját Európa legnagyobb fürdőkomplexumában. A vízipalota közvetlen összeköttetéssel rendelkezik  a hajdúszoboszlói gyógyfürdőbe, strandra és Aquaparkba ezen fürdőegységek belépőjegyének megváltását követően.

Az Aqua-Palace 20 medencéje közül  8 a  földszinti fürdővilágban található. Az exkluzív élménymedencék  különböző korokat  és helyszíneket idéznek meg. Minden medencében egyedi látvány  varázsolja el  a fürdőzőket.  

Az első emeleti gyerekvilágban az apróságok és szüleik is remekül érezhetik magukat. A medencéket és az összes szolgáltatást az ő igényeiknek megfelelően alakítottuk ki:

A szaunázás szerelmeseit az első emeleten egész  szaunavilág várja: 3 finn szauna, 2  gőzkamra, 2 infra  szauna.

Az  Aqua-Palace wellness szolgáltatások széles palettáját nyújtja. A Thai masszázs centrumban thai lányok végzik az eredeti fogásokat. A Thai masszázson kívül alternatív masszázsformák  széles választéka biztosítja a teljes ellazulást.

Sportkedvelő vendégeinkre is gondoltunk, hiszen az úgy nevezett szörf épületben  fitness szolgáltatások széles kínálatát nyújtjuk. A hullamlovaglás hívei  2 pályás álló szörfön hódolhatnak szenvedélyüknek. 

Gondoltak azokra is, akik fürdőzés után kulináris élvezetekre vágynak. Az élményfürdő épületben a Palace önkiszolgáló étterem áll a vendégek rendelkezésére, ahol a hagyományos ételek mellett a kisgyermekeknek speciális kínálatot nyújtunk.

 

View the embedded image gallery online at:
http://sovaapartman.hu/index.php/aqua-palace#sigProId3e36184d0b

 

 

 

 

[Forrás: http://hungarospa.hu]